Yıldızeli Yurtkur Müdürlüğü Uluslararası Kalite Belgesi Aldı

Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde geçen yıl açılarak hizmete giren Kredi Yurtlar Kurumu'na ait Yüksek Öğrenim Öğrenci Yurdu TSE kalite belgesi alarak büyük bir başarıya imza attı.

Yıldızeli Yurtkur Müdürlüğü Uluslararası Kalite Belgesi Aldı
YURTKUR tarafından açılan ve ilçede geçen yıldan beri hizmet veren yurt müdürlüğü TSE-ISO-EN 9000 belgesi almaya hak kazandı. Yurt Müdürü Tuncay, Biçer Kaymakam Erdoğan'ı makamında ziyaret ederek kalite belge hakkında bilgi verdi. Biçer, "Yurt müdürlüğümüz geçen yıl hizmete girmesine rağmen kısa sürede büyük mesafeler kat etti. Türkiye'de kalite belgesi alan 30 yurt müdürlüğü arasına girerek büyük bir başarıya imza attık. Müdürlüğümüz üniversite öğrencilerimize büyük imkanlar sunarak onlara gurbette değil kendi evlerindeymiş gibi hissettirmeye çalışıyoruz ve gece gündüz hizmet vermeye çalışıyoruz. Bizim amacımız öğrencilerimize kaliteli hizmet etmek ve onların rahatını sağlamak" dedi.

Kaymakam Erdoğan'da Tuncay Biçer'i tebrik etti ve bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi Erdoğan, "Yurtkur'a ait müdürlüğümüz geçen yıldan beri ilçemizde hizmet vermeye başlamış olmasına rağmen kısa sürede uzun yol kat etmeyi başardı. İlçemizde üniversiteli öğrencilerimize kaliteli hizmet vererek onların daha rahat ortamda kalmalarına imkan sağlıyor. Bu ilçemiz ve öğrencilerimiz için büyük bir yatırımdır. Bu yatırımı da en iyi şekilde kullanarak hizmet vermek. Bu vesile ile bütün Yurtkur çalışanlarımızı tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı .
Kaynak: İHA