Chp'li Gök: 'sol Kültürden Gelen Adaylarla Seçime Gireceğiz'

CHP Parti Meclisi Üyesi, Ankara Milletvekili Levent Gök, sol kültürden gelen ve halkla bütünleşen adaylarla seçime gireceklerini söyledi.

Chp'li Gök: 'sol Kültürden Gelen Adaylarla Seçime Gireceğiz'
Gök, Antalya Milletvekili Arif Bulut ile yerel seçimler öncesi bilgi alışverişi yapmak, örgütlerle görüşerek sorunlar tespit etmek amacıyla Adana'ya geldi.

Yerel seçimi önemsediklerini ve CHP'nin başarılı olabilmesi için de doğru isimlerin tespit edileceğini belirten Gök, sol kültürden gelen ve halkla bütünleşen adaylarla seçime gireceklerini söyledi.

Adayların tespitinden önce anketler yapılacağını, il ve ilçe örgütleriyle görüşeceklerini vurgulayan Gök, "Yerel seçimde halka nüfuz eden, CHP’ye katkı koyabileceğine inandığımız adaylarla halkın karşısına çıkacağız" dedi.

CHP Adana İl Başkanı Orhan Sümer ise yaptığı açıklamada, "Adana’da belediye başkan adaylarımızın tespiti halkın, CHP örgütlerinin ve demokratik kitle örgütlerinin görüşleri de alındıktan sonra yapılacaktır. Kimsenin kuşkusu olmasın biz CHP Adana İl Örgütü olarak 2014 yerel yönetimler seçiminde halkımız karşısına doğru adaylarla çıkacağız" diye konuştu.

Kaynak: İHA