Bitlis Belediyesi’nden Memurlara Sosyal Denge Sözleşmesi

Bitlis Belediyesi ile Bem-Bir-Sen arasında, memurların ekonomik hayat koşullarının iyileştirilmesine yönelik Sosyal Denge Sözleşmesi imzalandı.

Bitlis Belediyesi’nden Memurlara Sosyal Denge Sözleşmesi
İmza törenine Bitlis Belediye Başkanı Fehmi Alaydın, Bem-Bir- Sen Genel Teşkilatlanma Sekreteri Medeni Sevinç ve Bem-Bir- Sen Bitlis İl Başkanı Kürşat Gültekin katıldı.

İmza töreni sonrası açıklama yapan Bitlis Belediye Başkanı Fehmi Alaydın, “Bu sözleşme memurlarımıza, sendikamıza ve belediyemize hayırlı olsun. 4 yıl önce imzaladığımız sözleşmeyi bugün attığımız imzalarla devam ettiriyoruz” dedi.

Medeni Sevinç ise, “Bitlis Belediyesi’nde çalışan memurlar adına başkanımızın yıllardır sürdürdüğü Sosyal Denge Sözleşmesi’ni imzalamasından dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Biz gerçekten Bitlis Belediyesi’nin kıt kaynak ve imkanlarına rağmen başkanımızın kamu çalışanlarını düşünüp değerlendirmesi, her gelişimizde de kamu çalışanlarına farklı imkanlarda tanıyan hizmetlerinden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz ve başarılar diliyoruz. Bitlis’e her geldiğimde kamu çalışanları adına Bitlis Belediyesi’nde gördüğümüz kurumsallaşmış bir yapı var. Bundan dolayı da şahsım ve Bem-Bir-Sen adına teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA