Ak Parti’li İpek, Mamak'taki Yatırımları İnceledi

Mamak'ta yapımı devam eden yatırımları sık sık gezerek çalışmaları yerinde inceleyen Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, AK Parti Genel Sekreteri ve Ankara Milletvekili Haluk İpek'e bitmek üzere olan yatırımları tanıttı.

Ak Parti’li İpek, Mamak'taki Yatırımları İnceledi
Akgül ve İpek'e gezi esnasında AK Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammed Abdullah Özer, meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve birim müdürleri de eşlik etti. Yapımında sona yaklaşılan ve önümüzdeki aylarda açılışları gerçekleşecek Türközü Yüzme Havuzu Spor Kompleksi ve Misket Konak Parkı gezen İpek, “Bu yatırımlar Mamak'ın geleceğine yapılmış yatırımlardır” dedi

Dönüşümün öncüsü projelerin büyük bir hızla tamamlanarak Mayıs ayından itibaren hizmet vermeye başlayacağını kaydeden Akgül, Mamak'a sınıf atlatan yatırımların devamının da geleceğini söyledi.

Yatırım alanlarında İpek'e bilgi veren Akgül, hayata geçen büyük projelerle Mamak'ın her geçen gün geliştiğini söyledi.

Yapımının yüzde doksan sekiz seviyesine geldiğini belirten Akgül, "Misket Konak Park'ın çevre düzenleme çalışmalarının tamamlanmasıyla Mamak'ın adeta bir yaşam alanına daha kavuşacak. Sosyal ve kültürel etkinliklere ev sahipliği yapacak tesis ile Anadolu’da yaygın olan 'Konak' kültürünü de yeniden canlandıracağız" dedi

Yatay asansörlerin bulunduğu Misket Konak Park’ta birçok donatı alanının da bulunduğunu kaydeden Akgül, "Koşu yollarıyla, anfisiyle, düğün salonlarıyla, çok amaçlı salonuyla, çocuk oyun alanıyla, fitness alanıyla, hanımlar lokaliyle, seyir teraslarıyla ve seyir kuleleriyle Misket Konak mahallenin havasını tamamen değiştirecek" dedi.

TAM TEŞEKKÜLLÜ KOMPLEKS
Türközü Mahallesi’nde yapımı yüzde doksan beş seviyesine gelen ve çevre düzenleme çalışmaları devam eden Türközü Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksini de gezen İpek projelere hayran kaldı. Kompleks hakkında bilgi veren Akgül, 15 bin metrekare alana sahip spor tesisinde 300 seyirci kapasiteli yüzme havuzunun yanı sıra bir adet kapalı spor salonu, biri açık diğeri kapalı olmak üzere iki adet halı saha, koşu yolu, yürüyüş yolları, otopark ve daha birçok branşta spor yapmak üzere oluşturulan alanlar ve kafeteryalar bulunuyor dedi.

Yılın 12 ayı hizmet verecek tesisin Mamak'ın adeta spor akademisi olacağını kaydeden Akgül, her iki tesisin de açılış için gün saydıklarını söyledi.

Kaynak: İHA