Türközen’den Taksicilere Ayvalık Aşti İçin Söz
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Mayıs ayında açılması planlanan yeni şehirlerarası otogara yönelik yeni taksi dolmuş hattı için Belediye Başkanı Türközen, mevcut otogarda faaliyet gösteren taksicilere hat sözü verdi.

TÜRKÖZEN, “PANİK YOK”
Taksicilerin paniğe kapılmamasını isteyen Belediye Başkanı Türközen, kendisinden yeni otogar için dolmuş taksicilik yapmayı talep eden taksicilerin panik yapmamalarını rica etti.
Eski otogarda taksicilik yapanların, yeni otogarda da haklarının baki olduğunu kaydeden Türközen, “Daha önce bu konuyu konuşmuştuk. Size o zaman söylediğimi yine tekrar ediyorum. Mayıs ayında yeni otogarımız hizmete girdiğinde öncelik eski otogarda taksicilik hizmetini sürdüren sizlerin olacaktır. Ben hiç kimsenin hakkını yemedim. Yememde. Bu yüzden de tedirgin olmanıza gerek yok. Verdiğim sözümün arkasındayım” diye konuştu.
