NEVDEF Yönetimi Kaymakam Nusret Dirim'i ziyaret etti

Kısa adı NEVDEF olan Nevşehir Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Eren, ve yöneticileri Keçiören Kaymakamı Nusret Dirim'i makamında ziyaret etti.

NEVDEF Yönetimi Kaymakam Nusret Dirim'i ziyaret etti
NEVDEF yönetimi, çalışmaları ve Ankara 'da Nevşehir için yapılacak projelerle ilgili Keçiören Kaymakamı Nusret Dirim 'e bilgiler verdi.

Nevşehir Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Eren, Keçiören Kaymakamı Nusret Dirim 'e yaptığı açıklamada; “Amacımız Ankara'da bulunan Nevşehirli bütün derneklerin Federasyon çatısı altında toplanmasıdır. Şu an 15 dernek, federasyonumuz üyesidir ancak üye olmayan derneklerimizi de aynı çatı altına almak istiyoruz. Bugün Ankara'da Nevşehirli nüfus sayısı çoğunlukta, böyle bir durumda bir araya gelmemiz kenetlenmemiz ve bu birlikteliğimizi her alanda her kesime göstermemiz gerekir” dedi.

Ziyaret ve tanışmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Dirim; “Sivil toplum kuruluşları çok farklı alanlarda örgütlenebilen ve birçok farklı alanda da faaliyet gösteren kuruluşlardır. Bu gibi Sivil Toplum kuruluşlarının amaçları ve faaliyet alanları farklı olmakla birlikte temel hedefleri de bağlı oldukları il veya ilçenin gelişmesine ve kalkınmasına yardımcı olmakla beraber toplumsal sorunlarına da çözüm bulmaktır.

Kaymakam Nusret Dirim konuşmasında Son olarak “Yaş ortalaması genç bir yönetimle sahipsiniz. Nevşehir için güzel hizmetlere imza atacağınıza inanıyorum. Nevşehir ve köylerinizle birlikteliğinizi güçlendirin. Ankara'da birlik ve beraberlikte örnek olun. Kaymakamlık olarak her türlü faaliyetlere destek olmaya devam edeceğiz. Sizlere de yeni görevinizde ve hizmetlerinizde başarılar dilerim” dedi.