Mhp Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya’dan İtso’ya Ziyaret

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya ve Bilecik Milletvekili Bahattin Şeker, İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası’nı (İTSO) ziyaret etti.

Mhp Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya’dan İtso’ya Ziyaret
Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen ziyarette konuşan İTSO Başkanı Metin Anıl, yapılan ziyaretten memnun olduklarını söyledi.

Başkan Metin Anıl, İnegöl ekonomisi hakkında çeşitli bilgiler aktardı. Konuşmasında İnegöl’ün ekonomik açıdan güçlü bir ilçe olduğunu vurgu yapan İTSO Başkanı Metin Anıl, “Mobilya ve orman ürünleri, tekstil, otomotiv makine başta olmak üzere birçok sektörde faaliyet gösteren güçlü firmalara ev sahipliği yapıyoruz. Her yıl dış ticaret fazlası veriyoruz. Yıllık 1 milyar dolarlık dış ticaret gerçekleştiriyoruz. 2 tane organize sanayi bölgesine, genel arıtma ve çamur kurutma tesisine sahibiz. Türkiye’nin mobilya başkenti olmak için önemli çalışmalara imza ayıyoruz. Dinamik bir ekonomiye sahibiz” dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya’da İnegöl’ü ekonomik açıdan başarılı bulduğunu ve bundan gurur duyduğunu söyledi.

MHP kadrolarının ülkenin mevcut durumunu tespit etmek ve meseleleri yerinde görmek için yut genelinde inceleme yaptığını söyleyen Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, “MHP, ekonomiden, güvenliğe, sosyal hayattan, dış siyasete kadar bütün alanlarda hazırlıklarını yapmış durumdadır. Bu geziler ile ülkemizin meselelerini tespit ediyor ve çözüm için projeler hazırlıyoruz. MHP’de her alanda yetişmiş uzman kadrolarımız var” diye konuştu.

Kaynak: İHA