Anemon’un Sultanları Kepez Belediyespor'u Rahat Geçti

Türkiye Voleybol Federasyonu 3. Lig Bayanlar Voleybol A Grubu'nda mücadele eden Anemon Hotels Spor Kulübü Bayan Voleybol Takımı, ligin 18. haftasında Antalya’da karşı karşıya geldiği Kepez Belediyespor Bayan Voleybol Takımı’nı 3-0 mağlup etti.

Anemon’un Sultanları Kepez Belediyespor'u Rahat Geçti
Antalya Kepez Spor Salonunda oynanan müsabakaya Anemon Hotels Spor Kulübü Bayan Voleybol Takımı; Hidayet, Elvan, Elif, Zennibe, Buse, Gökçe ve libero Pelin ile başladı.

Müsabakaya hızlı başlayan Anemon'un sultanları ilk seti 25-15, ikinci seti 25-11 ve Son seti de 25-23 kazanarak müsabakadan 3- 0 galip ayrıldı. Puanını 50'ye çıkaran mor laleler liderliğini sürdürdü. Maç Sonrası açıklamada bulunan Anemon Hotels Spor Kulübü Takım Kaptanı Ebru Elhan, “Takım olarak iyi bir oyun sergiledik. Önümüzdeki Seramiksan maçı için şimdiden hazırlıklarımıza başlayacağız. Kayıpsız bir şekilde liderliğimizi sürdürmek istiyoruz. Seramiksan maçını da kazanarak yolumuza devam edeceğiz. Tüm taraftarlarımız bu maç için de bizi desteklemeye bekliyoruz” dedi.

Anemon Hotels Spor Kulübü Gökhan Çokşen ise “Tüm sporcularımı gösterdikleri performanstan dolayı tebrik ediyorum. Önümüzde ki Çarşamba günü saat 14.00'da çok önemli olan Seramiksan ile evimizde oynayacağımız bir maç var. Tüm hazırlıkları ve çalışmalarımıza ara vermeden başlayacağız.” diye konuştu.

Teknik ekibi ve tüm sporcuları yürekten kutladığını ifade eden Anemon Hotels Yönetim Kurulu Başkanı ve Anemon Hotels Spor Kulübü Başkanı Salim Yavaş ise “Önümüzde çok önemli bir maçımız var, sporcularıma ve teknik ekibe güveniyorum ve bu maçı kazanacağımıza inanıyorum.” dedi.

Kaynak: İHA