Yüzlerce Kişi Döner Bıçağı İle Öldürülen Genç İçin Yürüdü

Yan bakma kavgası nedeniyle boğazından bıçaklanan ve hayatını kaybeden Furkan Enginalp için, yüzlerce kişi sokağa döküldü.

Yüzlerce Kişi Döner Bıçağı İle Öldürülen Genç İçin Yürüdü
Yaklaşık 200 kişi Perşembe Pazarı alanından Sabri Yalım Parkı’na kadar yürüyerek “Furkanlar ölmesin, analar ağlamasın” diye slogan attı. Geçtiğimiz günlerde meydana gelen yan bakma kavgası nedeniyle boğazına aldığı darbeyle hayatını kaybeden Kocaeli Üniversitesi İzmit Meslek Yüksek Okulu İş Sağlığı ve Güvenliği Bölümü birinci sınıf öğrencisi Furkan Erginalp, dün yüzlerce kişi tarafından anıldı. Ellerindeki pankartlarla “Kocaeli uyuma gençlerine sahip çık”, “Emniyet nerede Furkanlar ölüyor” şeklinde slogan atan yüzlerce genç, Perşembe Pazarı alanından Sabri Yalım’a kadar yürüdü.

Enginalp’in hayatını kaybettiği kafenin sokağından geçen gençler Tekbir getirirken, Furkan’ın arkadaşları adına açıklama yapan Cevat Çakmak ise Furkan Enginalp’in kimseyle sorunu olmayan efendi bir kişi olduğunu söyledi.

Vahşetin kol gezdiği İzmit sokaklarında aynı olayların yaşanmaması temennisinde bulunan Çakmak, başka Furkanların ölmemesi için emniyetin daha çok önlem alması gerektiğini vurguladı .
Kaynak: İHA