Nazilli Belediyespor Akif Kaya’ya Emanet

Spor Toto 2.lig kırmızı grupta Teknik Direktör Cüneyt Biçer ile yollarını ayıran Nazilli Belediyespor, takımı 1993-1997 arasında Nazilli Belediyesporda futbol oynayan eski futbolcusu Akif Kaya’ya teslim etti.

Nazilli Belediyespor Akif Kaya’ya Emanet
Kaya’nın yardımcılıklarını siyah-beyazlıların eski futbolcularından Murat Türkar ve Hasan Kanpolat yapacak. Teknik heyet, ilk antrenmanını bugün sabah saatlerinde yaptı. Antrenmanda siyah-beyazlı futbolcuların bir hayli hırslı oldukları gözlendi. Öte yandan Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanı Hilmi Volaka basın toplantısı düzenleyerek gazetecilerin sorularını cevapladı. Esat Ergüler Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen toplantıya 10’dan fazla yönetim kurulu üyesi katıldı.

Bugünden itibaren Nazilli Belediyespor’un Teknik Direktörü’nün Akif Kaya olduğunu, Kaya’nın yardımcılıklarını ise Murat Türkar ve Hasan Kanpolat’ın yapacağını söyleyen Volaka, “Bu kararı alırken bütün futbolcularımızın görüşlerini aldık. Bundan sonra lig sonuna kadar 9 maç oynayacağız. Teknik ekibimize ve oyuncularımıza güveniyoruz. Bu takım Play-Off oynayacak. Biz bu takımdan çok şey bekliyoruz” dedi.

Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Akif Kaya ise bu göreve layık olabilmek için ellerinden gelen her türlü gayreti göstereceklerini söyledi.

Kaynak: İHA