Otomobil Hırsızı Tutuklandı

İzmit'te çaldıkları 2 araçla kaza yaparak polis tarafından gözaltına alınan 4 kişiden biri tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Otomobil Hırsızı Tutuklandı
İzmit Yenidoğan Mahallesi Aydınlar Sokak’ta park halinde bulunan T.P.’ye ait 41 RE 522 plakalı otomobil, iddiaya göre Okan A. (19), Onur G. (20), Abdullah K. (18) ve R.B (17) tarafından çalındı. İhbar üzerine aracın peşine düşen polis ile oto hırsızları arasında kovalamaca başladı.

Kısa süren kovalamaca, hırsızların çaldıkları araçla kaza yapmasıyla sonuçlandı. Okan A. ile Onur G. gözaltına alınırken, Abdullah K. ile R.B de kaçarak Serdar Mahallesi Tekin Sokak'ta K.B’ye ait 41 FD 482 plakalı otomobili çaldı. Polisler tarafından Körfez ilçesine kadar kovalanan şahısların içinde bulunduğu araç, Tüpraş mevkiinde refüje çarparak kaza yaptı. Araç içindeki Abdullah K. ile R.B. gözaltına alındı. Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliğinde işlemleri tamamlanan 3 kişi ile Çocuk Şube Müdürlüğüne sevk edilen R.B. adliyeye gönderildi. Zanlılardan Abdullah K. tutuklanırken, diğer şahıslar tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı .
Kaynak: İHA