Akrabaları, Serbest Bırakılan Asker Hadi Gizli'yi Köyünde Ziyaret Ediyor

Yürütülen süreç ile birlikte serbest bırakılan askerlerden Hadi Gizli köyünde akrabaları tarafından kurulan çadırda ziyaret ediliyor.

Akrabaları, Serbest Bırakılan Asker Hadi Gizli'yi Köyünde Ziyaret Ediyor
Sürece zarar vermemesi için konuşma yasağı konulan asker Gizli'nin mutlu olduğu gözlendi. Ailesi köy meydanında kurdukları çadırda gelen misafirleri ağırlıyor ve ikramda bulunuyor. Ağabey İbrahim Halil Gizli, mutluluğu anlatmak için kelime bulamadığını söyledi.

Gizli, şöyle dedi: “7 aydır çok zorlu bir süreç yaşadım. Serbest bırakılma haberi dahi bizi sevince boğdu. Şu an çok mutluyuz. Sağ olsunlar akrabalarımız gelip kardeşimi ziyaret edip, gönlümüzü hoş ediyorlar. Bu süreci yürütenlerden müteşekkiriz. Büyüklerimize çok teşekkür ediyoruz. Allah, hepsinden razı olsun. Sayın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da arayarak geçmiş olsun dileğinde bulundu. Allah, ondan da razı olsun. Şu an çok mutluyuz. İnsanlar bu acıyı bir daha kimse yaşamaz. Biz çektik başka kimse çekmesin. İnşallah bu barış süreci de hayırlı bir bağlanır. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Bu mutluluğu anlatamıyoruz. Ancak yaşayan bilir. Allah bize böyle günleri gösterdiği için O’na binlerce hamd olsun. Kurduğumuz çadırda eş dost ziyarete gelip geçmiş olsun dileğinde bulunuyorlar.”