Manavgat Evrensekispor’da Çapanoğlu İle Yollar Ayrıldı

Manavgat Evrensekispor Kulüp Başkanı Musa Şehirli, Teknik Direktör Mustafa Çapanoğlu ve ekibi ile karşılıklı olarak sözleşmeyi feshederek yollarını ayırdıklarını belirtti.

Manavgat Evrensekispor Kulüp Başkanı Musa Şehirli, sezon başında hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirterek, "Hedefimiz en kötü ihtimalle ilk 5'e girerek play-off oynamaktı. Şu anda matematiksel olarak şansımız olsa da, epeyce uzaklaşmış durumdayız. Bunların değerlendirmesini yaparak, yönetim ve teknik heyetle birlikte karşılıklı olarak sözleşmemizi feshederek yollarımızı ayırdık. Bu durumun Manavgat Evrensekispor’un yararına olacağına karar verdik.Teknik direktör Mustafa Çapanoğlu ve ekibine bugüne kadar Manavgat Evrensekispor’daki çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Yollarına Sportif Direktör Kamil Atalay ile devam edeceklerini kaydeden Şehirli, "Takım olarak bundan sonraki maçların galip gelerek ligi en iyi yerde bitirmek istiyoruz. Gelecek yılın yapılanmasını hazırlayacağız. Takım olarak iki yıldır üçüncü ligdeyiz. Futbol adına spor adına güzel şeyler yapmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

Kaynak: İHA