Gazeteciler, İl Başkanı Kuru’yu Ziyaret Etti
Sivas'ta, resmi ilan ve reklam yayımlama hakkı bulunan günlük yayım yapan gazetelerin birleşme kararının ardından Sivas'ın Sesi ve Hakikat Gazetelerinin temsilcileri AK Parti Sivas İl Başkanı Burhanettin Kuru'yu makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Genel Müdür Özkan Tosyalı, Sivas basınında muhabir çalıştıran, kendi haberini kendi yapan, ajans haberlerinin az kullanıldığı bir Sivas basını oluşturmak istediklerini söyledi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Sivas İl Başkanı Burhanettin Kuru, birleşmenin Sivas için hayırlı olmasını dileyerek, gazetelerin birleşmesinin ardından Sivas basınının daha güçlü olarak yayım hayatlarına devam edeceklerini bunun da gazetelere kalite getireceği ifade etti.
