Ak Partili Belediye ve İlçe Başkanları Toplandı

AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, 22 belediye başkanı ve 31 ilçe başkanı ile bir araya geldi.

Ak Partili Belediye ve İlçe Başkanları Toplandı
İl Yürütme Kurulu’nun da katıldığı toplantıda konuşan İl Başkanı Ahmet Sorgun; “2014 Belediye Seçimleri’nde 32 belediyeyi de kazanmak için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

AK Parti Konya İlçe Başkanları Toplantısı, İl Başkanlığı’nda yapıldı. AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun başkanlığındaki toplantıya Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ile AK Partili ilçe belediye başkanları, İl Genel Meclisi Başkanı Ali Selvi, 31 ilçe başkanı ve AK Parti İl Yürütme Kurulu üyeleri katıldı.

Toplantıda il, ilçe ve belde teşkilatlarının çalışmaları, üyelik durumları, sandık kurullarının oluşturulması, Büyükşehir Yasası ve ülke gündemdeki konular ele alındı. Teşkilat çalışmalarında ilçe ve belde teşkilatlarının çabasını öven AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, teşkilatlarına 32 belediyenin de kazanılması için ‘çalışmalara hız verin’ talimatı verdi. Belediye başkanı adaylığı konusunda da uyarılar yapan Sorgun, şunları söyledi: “Bugüne kadar gösterdiğiniz gayretten dolayı hepinizi kutluyorum. Ancak rehavete kapılmadan ve ara vermeden çalışmalarımıza devam etmeliyiz. Zira partimiz açısından yoğun bir döneme giriyoruz. Sürecin partimiz ve ülkemiz için hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Bildiğiniz gibi önümüzde Belediye Başkanlığı Seçimleri var. Bu süreçte partimizin tüm mensuplarına büyük sorumluluklar düşüyor. Sizden ricam, taraf olmayın, asla birilerine söz vermeyin ya da birilerini karşınıza almayın. İl Teşkilatı olarak daha önce girdiğimiz seçim ve referandumda olduğu gibi önümüzdeki seçimde de AK Parti ruhu, heyecanı ve farkıyla hareket etmeliyiz. Bizim siyaset anlayışımızda hesabilik yoktur. Parti içinde kimsenin ikirciliğe ve tarafgirliğe prim vermesine de izin vermeyiz. Dolayısıyla Son güne kadar mevcut belediye başkanımız başımızın tacıdır ve herkesin buna saygı duyması gerekiyor. AK Parti’nin mensubu olan herkesin bu konuya hassasiyetle uyacağına inanıyorum ve bu konuda size olan inancımız tamdır. Çünkü bizler, bu ülkede herkesin kabul ettiği ve herkes tarafından büyük takdir toplayan siyaset anlayışıyla ülkemize hizmet ediyoruz.”
Kaynak: İHA