Aydın İşkur Müdürü Terzi'den Kuşadası Ticaret Odası'na Ziyaret

Aydın İşkur Müdürlüğü görevine yeni atanan Rahmi Terzi, Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan’ı makamında ziyaret etti.

Aydın İşkur Müdürü Terzi'den Kuşadası Ticaret Odası'na Ziyaret
Ziyarette 6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu kapsamında işverenler ve çalışanların yükümlülükleri ve bu kapsamda, Aydın İşkur ile Kuşadası Ticaret Odası’nın birlikte yapabilecekleri faaliyetler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından yürütülen UMEM Beceri’10 projesinden Kuşadası Ticaret Odası üyelerinin daha fazla nasıl yararlanabilecekleri konusunda Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan ile görüş alışverişinde bulunan Aydın İşkur Müdürü Rahmi Terzi, İşkur’un “istihdam garantili kursları”, “iş ve meslek danışmanlığı” ve “işbaşı eğitim programı” gibi diğer destekleri hakkında da bilgi verdi.

Kuşadası Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan, Ticaret Odası tarafından kurulan www.isrehberim.org sitesi hakkında Rahmi Terzi’yi bilgilendirdi ve Aydın İşkur ile yapacakları her türlü faaliyette kendilerine tam destek olacaklarını ifade etti.

Kaynak: İHA