Milletvekili Başer: Türkiye Ak Parti İle İtibarlı Bir Ülke Haline Geldi

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Türkiye'nin AK Parti ile hem bölgesinde hem dünyada itibarı olan bir ülke haline geldiğini söyledi.

Yusuf Başer, partisinin Yozgat İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü salonundaki İl Danışma Meclisi şubat ayı toplantısında konuştu.

Toplantıya AK Parti Yozgat Milletvekili Ertuğrul Soysal, AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, AK Parti İl Başkanı Fahri Açıkgöz, ilçe ve belde belediye başkanları, ilçe başkanları ve partililer katıldı.

Başer, toplantıda yaptığı konuşmada, AK Parti iktidarları döneminde Yozgat ve ülke çapında yapılan yatırımlara değindi. Türkiye'nin AK Parti iktidarları döneminde hem bölgesinde hem de dünyada itibarı olan bir ülke haline geldiğini belirten Başer, "Türkiye'yi doğusundan batısına kuzeyinden güneyine duble yollara kavuşturduk. Havayollarını halkın yolu haline getirdik. Yozgat'ta 25 yıl önce havaalanı projesi vardı ama yapılamadı. Bunu AK Parti iktidarı bunu gerçekleştiriyor, hızlı tren inşaatı sürüyor. Kanalizasyonu olmayan, suyu olmayan, yolu olmayan köy bırakmadık. Yozgatımızı ve ilçelerimizi modern hastanelerle donatıyoruz. Yozgat'ta polis meslek yüksek okulu inşaatı hızla sürüyor, çamlık projemiz devam ediyor. Çevre ve Şehircilik il binası inşaatı devam ediyor. Yozgat ve ilçelerimizde toplu konut inşaatlarımız devam ediyor. AK Parti'li bütün belediyeleri muhafaza etmek arzusundayız. Ak Parti'li olmayan belediyelerimizi de almak istiyoruz." diyen Başer, "Onun için gece gündüz, yağmur çamur demeden, ev ev, hane hane dolaşacağız. Vatandaşlarımıza yaptığımız hizmetleri anlatacağız. Bu konuda hepimize büyük sorumluklar düşüyor." dedi.

AK Parti Yozgat Milletvekili Ertuğrul Soysal ise iktidarları döneminde her alanda olduğu gibi sağlık alanında da önemli gelişmelerin yaşandığını söyledi.

Soysal, "Sağlıkta kamu özel ortaklığını öngören tasarı, TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildi ve yasalaştı. Bu kanunla birlikte Yozgat'a kamu özel ortaklığıyla yapılacak hastanemizin inşallah iki aya kadar temeli atılacak. Sorgun ilçemizde TOKİ marifetiyle yapılacak olan devlet hastanemizin ihale aşamasına geldi inşallah yakın bir sürede ihaleye çıkılacak. Hastanelerimiz tam donanımlı büyük şehir hastanesi gibi yapılacak. Hükümetimiz Yozgat'ta eğitimde de büyük katkılar sağlamış, yatırımlar yapmıştır. Bu yıl eğitime aldığımız ödenek 66 milyon liradır. Yine DSİ yatırımları bulunuyor Oğulcuk Barajı'nın temeli atılacak. Daha sonra İnandık Barajı'nın sonra da Bahçecik Barajı'nın temeli atılacak. Bu yapılan yatırımlarla Yozgatımız her alanda gelişecek ve kalkınacaktır." diye konuştu.