Garanti Cep Şubesi Uygulaması Şimdi De Blackberry 10'de

Garanti Bankası, mobil finans uygulamalarını Blackberry'nin yeni platformu BlackBerry 10'a taşıdı.

Garanti Bankası açıklamasına göre, BlackBerry 10 platformu için geliştirilmiş yeni Garanti Cep Şubesi ve Cep Şifrematik uygulamaları ile BlackBerry kullanıcıları günlük bankacılık işlemlerini hızla ve kolayca yapabilecek.

Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Didem Dinçer Başer, konuya ilişkin açıklamasında, ''Garanti Bankası olarak bankacılığı bir servisler bütünü olarak tanımlıyor ve yeni teknolojileri hizmetlerimize entegre ederek müşterilerimizin kullanmayı tercih ettikleri tüm platformlara özel uygulamalar tasarlıyoruz'' dedi.

Geçen yıl cep şubesi uygulamaları ile farklı platformlardaki mobil cihazlara yönelik tasarladıklarını ve mobil alanda sunmuş oldukları kaliteli hizmet neticesinde gurur verici bir tablo kaydettiklerini belirten Başer, şunları ifade etti:

''Türkiye Bankalar Birliği 3. çeyrek rakamlarına göre, mobil bankacılık müşteri sayısında yüzde 39 pazar payı elde ettik ve mobilden gerçekleşen tüm finansal işlemlerin yüzde 41'i Garanti Mobil Bankacılık kanalları üzerinden yapıldı. Yani mobil kanallarda yapılan, neredeyse her 2 finansal işlemden biri Garanti Cep Şubesi üstünden gerçekleşti. Bütünleşik kanal yaklaşımımızla önümüzdeki dönemde de müşterilerimize hayatlarının içinde, kesintisiz bankacılık deneyimi sunmaya devam edeceğiz.

Bu anlayışımız çerçevesinde, BlackBerry'nin yepyeni platformu BlackBerry 10 için geliştirdiğimiz Garanti Bankası Cep Şubesi uygulaması şu anda yayında. Çok yakında, BlackBerry 10 akıllı telefon sahipleri e-Trader ve CepBank uygulamalarımız aracılığıyla çok farklı bir BlackBerry 10 deneyimi yaşayacak.''

Muhabir: Ümit Çevik

Yayıncı: Affan Kulunyar
Kaynak: AA