Fü İle Milli Eğitim Müdürlüğü Arasında 'eğitimde İşbirliği Protokolü' İmzalandı
Elazığ’da eğitimin niteliğini geliştirmek, öğrencilerin öğrenme başarılarını artırmak ve daha ileri düzeyde öğrenim görme fırsatları sunmak amacıyla, Elazığ Milli Eğitim Müdürlüğü ile Fırat Üniversitesi (FÜ) Rektörlüğü arasında 'Eğitimde İşbirliği Protokolü' imzalandı.

Protokol imza töreni öncesi bir açıklama yapan Elazığ Valisi Muammer Erol, protokolün FÜ ve Milli Eğitim Müdürlüğü‘ne hayırlı olmasını temenni etti. Milli Eğitim Müdürü Aziz Yeniyol da, yapılan protokol ile öğretmen ve öğrencilerin üniversitenin kütüphanesinden, elektronik veri tabanlarından, kampüsünden ve üniversitedeki çeşitli öğrenci kulüplerinin ortak sosyal etkinliklerinden yararlanacağını belirterek, FÜ ile yapılan protokolün hayırlı olmasını diledi. FÜ Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ ise, Milli Eğitim Müdürlüğü ile yapılan protokolün bir çok alanda işbirliğini içerdiğini ifade ederek, bu protokolün Milli Eğitim Bakanlığı ile YÖK arasında uygulanan bir proje olduğunu söyledi.
Konuşmaların ardından FÜ Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ ile Milli Eğitim Müdürü Aziz Yeniyol tarafından 'Eğitimde İşbirliği Protokolü' imzalandı .
