Maü'de ''hizmet İçi Eğitim'' Semineri

Mardin Artuklu Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı'nca üniversite personeline yönelik 3 günlük hizmet içi eğitim semineri düzenlendi.

MAÜ Rektörü Prof. Dr. Serdar Bedii Omay, Erdoba Elegance Oteli'nde düzenlenen seminerde yaptığı konuşmada, rekabet unsurlarının ön plana çıktığı dünyada hizmetin doğru ve eksiksiz aktarılmasını sağlamanın bir gereklilik olduğununu söyledi.

Kurumların kendi önlerini açabilmek için hızlı hareket ederek, hızlı çalışmaları gerektiğini, aynı zamanda elindeki imkanları etkin ve verimli kullanabilmek için yeniden bilgilenmeye ihtiyaçları bulunduğunu ifade eden Omay, ''Yönetici kademelerinde görev alan idari personelimizin eğitilmesine yönelik gerçekleştirilen hizmet içi eğitim programı, yönetim uygulamalarında karşılaştığımız sorun ve eksikliklerin belirlenmesi noktasında personele farkındalık kazandırmayı hedefliyoruz'' dedi.

MAÜ Personel Daire Başkanı Halil Şimşek ise seminere üniversitenin rektör ve rektör yardımcılarının yanı sıra genel sekreter yardımcıları, daire başkanları, üniversiteye bağlı fakülte ve yüksekokul yöneticilerinin de katıldığını söyledi.

Üniversite personeli için sorumlu oldukları görevleri en iyi şekilde yerine getirebilmek amacıyla hizmet içi eğitim programları planlayıp uygulayarak, üniversitenin işleyiş ve gelişimine katkıda bulunmanın çabası içinde olduklarını belirten Şimşek, ''Üniversitemizin modern yönetim anlayışına işlerlik kazandırmak ve gelecekte daha iyi bir konuma gelmesine katkıda bulunmasını sağlamak için yöneticilerimizin bilinçlendirilmesi, üniversitemizin temel personel politikasını oluşturmaktadır'' diye konuştu.

Muhabir: İbrahim Sincar/Özgür Ayaydın

Yayıncı: Behçet Güngör
Kaynak: AA