Edirnespor Kadın Basketbol Takımı Normal Sezonun Son Maçına Çıkıyor

Edirnespor Kadın Basketbol Takımı, Türkiye Kadınlar Basketbol 2’nci Ligi C Grubu’ndaki son maçında Samsun Tekkeköy Belediyesi ile karşılaşacak.

Edirnespor Kadın Basketbol Takımı Normal Sezonun Son Maçına Çıkıyor
Cumartesi günü saat 13.00’te oynanacak maç öncesi Edirnespor’da, Serenay Çakmakçı dışında sakat oyuncu bulunmazken Havva Gülle’nin ise bu maçta da dinlendirileceği öğrenildi. Grubun namağlup lideri Çankaya Üniversitesi’ne geçen hafta ilk yenilgisini tattıran Edirnespor, Cumartesi günü normal sezonun son maçında Samsun Tekkeköy Belediyesi’ne konuk olacak. Cuma günü uçakla Samsun’a geçecek olan Edirnespor’da tek hedef, normal sezonu galibiyetle tamamlamak.

Takım menajeri Engin Gönültaş, oyuncular arasında moral motivasyonun üst düzeyde olduğunu belirtti.

Oyuncuların iki hafta gibi kısa bir sürede Sportif Direktör Caner Yıllar’ın sistemine uyum sağladığını kaydeden Gönültaş, “23 Şubat tarihinden itibaren 6 takımlı yeni grubumuzda 10 maçlık çok önemli bir maraton bizi bekliyor” dedi.

Ligin ilk yarısında iki ekip arasında Mimar Sinan Spor Salonu’nda oynanan karşılamayı Edirnespor, 115-66 kazanmıştı. Normal sezonu ikinci sırada bitirmeyi garantileyen Edirnespor, Eleme Grupları’na kalmaya hak kazanırken Tekkeköy Belediyespor ise 6’ncı sıradan gruplara kalmayı garantiledi .
Kaynak: İHA