Kardelen Koleji Öğrencileri Yarı Yıl Kampını Tamamladı

Nevşehir Özel Kardelen Koleji İlköğretim Okulu 6, 7 ve 8'inci sınıf öğrencileri yarıyıl tatilinde hem ders çalıştılar hem de gönüllerince eğlendiler.

Kardelen Koleji Öğrencileri Yarı Yıl Kampını Tamamladı
Özel Kardelen Koleji'nde 27 öğrenci ve dört öğretmen Antalya'da Sherwood Otel'de yaptıkları yarı yıl kampını tamamladılar. Öğrenciler bu yarı yıl tatil kampında hem ders çalıştılar hem de gönüllerince eğlendiler.

Kardelen Koleji İlkokul ve Ortaokul Müdürü Özgül Saygılı yaptığı açıklamada, "Kardelen Koleji İlköğretim Okulu olarak bu yıl ikinci kez öğrencilerimizi 15 tatilde bir hafta boyunca süren bir eğitim kampına gönderdik. Öğrencilerimiz bu kampta Türkçe, Matematik, Fen Bilgisi, Sosyal Bilgiler, İngilizce ve Almanca derslerinden bol bol test çözerek tatillerini en güzel şekilde değerlendirdiler. Öğrencilerimiz gün boyunca alanında uzman öğretmen kadromuzun gözetiminde süren eğitim kampımızda derslerin dışında çeşitli kültürel ve sportif faaliyetler de gerçekleştirdi. Ben burada bizlere bu kamp boyunca desteklerini esirgemeyen okul yönetimimize, öğrenci velilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Bu yıl düzenlemiş olduğumuz eğitim kampımız gelecek yıllarda da devam edecek'' diye konuştu

Kaynak: İHA