Milletvekili Ulupınar'dan Hasta ve Taziye Ziyareti

AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Devrek ilçesinde hasta ve taziye ziyareti gerçekleştirdiğini bildirdi.

Ulupınar, yaptığı yazılı açıklamada, Devrekli iş adamlarından Necdet Başoğlu'nun yaşamını yitiren babası Abdullah Başoğlu için okuttuğu mevlite katıldığını belirtti.

AK Parti Devrek İlçe Başkanı Özcan Özmekik'in kolu kırılan kardeşi Özdemir Özmekik'e de geçmiş olsun ziyaretinde bulunduğunu ifade eden Ulupınar, şunları kaydetti:

''Yaklaşık 5 ay önce elektrik çarpması Sonucu yaralanan ve geçtiğimiz hafta kaybettiğimiz 2 yaşındaki Talha Yunuz Deliacı'nın ailesine taziye ziyaretinde bulundum. Ardından ilçe sakinlerinden vefat eden Ahmet Akalınlı'nın oğlu Aydın Akalınlı'ya, Selahattin Kaya'nın eşinin yanı sıra Cüneyt Karagülmez'in annesi ve eşine taziye ziyaretlerinde bulunduk. Son olarak da evi yanan Çetin Özmekik'e geçmiş olsun ziyareti gerçekleştirdik. Zor günler geçiren tüm vatandaşlarımızın her zaman yanındayız. Acılarını az da olsa paylaşabilmek bizleri mutlu ediyor. Buradan tekrar hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Yaralanan ve talihsiz olay yaşayan vatandaşlarımızda inşallah yaralarını kısa sürede sararlar. Bizlerde kendilerine her türlü desteği vermeye hazırız.''

Muhabir: Ferdi Akıllı

Yayıncı: Sinan Özmüş
Kaynak: AA