AK Parti Bilecik İl Başkan Vekili Bayrak Açıklama Yaptı

AK Parti Bilecik İl Başkan Vekili Kadir Bayrak, yüklendikleri ağır mesuliyeti hafifletme, birlikte tefekkür etme, fikir üretme ve eksiklikleri tespit etmek için toplantıların önemli olduğunu söyledi.

Yaprak, Belediye Kültür Sitesi'nde AK Parti Bozüyük İlçe Başkanlığı İlçe Danışma Kurulu toplantısında yaptığı konuşmada, bu tür toplantıların, mikrofonu eline alanın konuştuğu, diğerlerinin de dinlediği şekilden çıkarılması gerektiğini söyledi.

Önlerinde yerel, Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimler olmak üzere yoğun bir takvimin bulunduğunu hatırlatan Bayrak, şöyle konuştu:

''Yüklendiğimiz ağır mesuliyeti hafifletme, birlikte tefekkür etme, fikir üretme, eksikliklerimizi tespit etmek için önemli. Bu toplantıların içini dolduralım, hakkını verelim. Elimizin altında başkanlarımız var, onları dinleyelim. Yapılan hizmetler hakkında bilgi alalım. Eğer yapılan işlerde bir eksik, kusur ve hata varsa bunu dile getirelim. Karşılıklı konuşalım, dertlerimizi buluşalım. Kısacası bu toplantılar amacına hizmet etsin.''

Belediye Başkan Vekili Fatih Bakıcı da 24 Aralık'ta göreve geldiğinde adeta ateşten bir gömlek giydiğini belirterek, ''Belediyeyi aldığımızda yıl sonu itibariyle mali bütçe olarak 24 milyon lira borcu bulunmaktadır. Biz bu borcun üstesinden gelecek durumdayız. Personelin de açılan soruşturmalar ve daha önceden yaşadığı sıkıntılar nedeniyle çalışma azmi kalmadı. Bizde bu konuda kendilerine destek olmaya gayret gösteriyoruz. En önemli projemiz otogar projemizdir. En kısa zamanda ihalesini gerçekleştirerek 2 ay içerisinde otogarın temelini atmak istiyoruz'' diye konuştu.

İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Hüseyin Çelik ise 20 meclis üyesinin 12'sinin AK Partili olduğunu ifade ederek, 2005 yılından bu güne kadar Bilecik'e 45 milyon 557 bin 831 lira geldiğini ve paranın, köy yolları, içme suyu ve kanalizasyon gibi yatırımlara harcandığını bildirdi.

Toplantıya, AK Parti Bozüyük İlçe Başkanı Nizamettin Çam, Cihangazi Belde Belediye Başkanı Sinan Saygı, Söğüt ilçe Başkanı Ali Öztürk, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Gülcan Namal, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Kurt, İl Genel ve Belediye Meclisi üyeleri ile partililer katıldı.

Muhabir: Barış Eren / Muhsin Arslan

Yayıncı: Deniz Açık
Kaynak: AA