Yerköy’de Lise Öğrencileri Emniyeti Ziyaret Etti

Yerköy Mehmet Akif Ersoy Lisesi Öğrencileri, İlçe Emniyet Müdürü Erdal Tepe’yi ziyaret etti.

Yerköy’de Lise Öğrencileri Emniyeti Ziyaret Etti

Yerköy Mehmet Akif Ersoy Lisesi Psikolojik Danışmanlık ve Aile Danışmanlığı Öğretmeni Seher Gökçe ve beraberinde öğrencilerle birlikte Yerköy İlçe Emniyet Müdürü Erdal Tepe’yi makamında ziyaret ederek, Polislik mesleği hakkında bilgi aldı.

Ziyaretlerinden dolayı öğretmen ve öğrencilere teşekkür eden Yerköy İlçe Emniyet Müdürü Erdal Tepe, öğrencilerin sorularını cevaplayarak meslek hakkında merak ettikleri konularda öğrencilere bilgi verdi. Yerköy İlçe Emniyet Müdürü Tepe, polislik mesleğinin çok kutsal bir meslek olduğunu belirterek, “ Herhangi bir olay durumunda vatandaşlarımızın aklına ilk polis gelmektedir. Çünkü Polis bulunduğu bölgenin güvenliğini sağlamaktadır. Zaman zaman polislik mesleği bizi yorsa da uykusuzda bıraksa, yorgunluğunuz ve karşılaştığınız riskler karşısında eğer bir işi başarıyorsanız o yorgunluk ve stres kazanılmış olan başarı karşısında kaybolup gitmiş demektir” dedi.

Yerköy Mehmet Akif Ersoy Lisesi Öğrencileri ise merak ettikleri konuları cevaplandırarak kendilerini aydınlatan Yerköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teşekkür etti. Ziyaretin ardından öğrenciler emniyet birimlerini gezerek görevlilerden bilgi aldılar.
Kaynak: İHA