Elenen yarışmacı Acun Ilıcalı'ya saldırdı

Yetenek Sizsiniz Türkiye'ye katılan yarışmacılar Acun Ilıcalı'ya neden saldırdı?

Elenen yarışmacı Acun Ilıcalı'ya saldırdı
Star TV ekranlarında yayınlanan Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve Eser Yenenler'in jüri üyeliğini yaptığı Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin dün akşamki bölümünde Ilıcalı kendisine saldıran yarışmacıları açıkladı.

Yarışmanın dünkü bölümünde sahneye çıkan Türkiye Majör ile yaşadığı anı anlatan Ilıcalı, "Bu arkadaşlarımızın garip bir hikayeleri var. Seçmelere girmişler ve elenmişler. Gece saat 02.30'da Eser ile otele gittik. Odaya bir girdik, 'Ağabey konuşabilir miyiz?' diye üzerime saldırdılar. 'Konuşamayız' dedim bir anda üzerime saldırınca. Sonra merak ettim ne konuşacağız diye, çağırdım çocukları 'biz elendik' dediler. 'Tamam, ne güzel' dedim. 'Biz Bilecik Bozüyük'ten geliyoruz ve Bursa'daki seçmeye katıldık. Aslında çok iyiyiz' dediler. Biz de Eser'le gece saat 02.20'da bizi lobide bekleyen kardeşlerimizi eli boş döndürmek istemedik ve buraya davet ettik" şeklinde konuştu.

Acun Ilıcalı, yarışmacılara, "Ama oylarken bir torpil yapamayız. Bu güzel şehri temsil edeceksiniz. Evet alamasanız da biz onları seviyoruz" dedi.

Türkiye Majör'ün şarkı performansından sonra ise stüdyoda yaşan muhabbet ise seyircileri kahkahalara boğdu. Acun Ilıcalı ile Hülya Avşar arasında atışmalar yaşandı.

Oylama sırasında ise seyircilerden büyük destek alan yarışmacılar Acun ve Eser'den evet aldı.

Hülya Avşar ise, "Gerçekten kötü söylediniz ama görsel anlamda iyidiniz" diyerek evet'i zor verdi. BEYAZ GAZETE