Aksaray Valisi Altınok Açıklaması

Aksaray Valisi Selami Altınok, "Eskil, önemli problemi olmayan, hızla zenginleşen ve işini gücünü daha iyi yapmaya çalışan insanların memleketi" dedi.

Atınok, Eskil ilçesine gerçekleştirdiği ziyarette yaptığı konuşmada, ilçede eğitim ve spor alanında önemli yatırımların olduğunu söyledi.

Bu yatırımların bir an önce tamamlanarak, vatandaşların kullanımına hazır hale getirilmesi gerektiğini dile getiren Altı, "Daha fazla gayret etmemiz lazım. Devletimiz önemli kaynaklar aktarıyor, biz bu kaynakları zamanında ve akılcı şekilde kullanarak, vatandaşa en iyi hizmeti götürmenin yolunu bulmamız lazım. Eskil'de birçok şey iyi gidiyor" diye konuştu.

Eskil'de özellikle tarım ve hayvancılığın çok iyi yapıldığını dile getiren Altınok, şunları kaydetti:
"İlçemizin 100 bin civarında küçükbaş, 47 bin civarında büyükbaş hayvan varlığı var. Süt üretimi çok önemli miktarda. Yine Balküpü şeker fabrikamızda Eskil ve bölgesindeki pancardan üretim yapılıyor. Tarım ve hayvancılıkta hem alt yapıda, hem de sanayi noktasında gelişmeler var. Eskil, önemli problemi olmayan, hızla zenginleşen ve işini gücünü daha iyi yapmaya çalışan insanların memleketi. Eskil'in geleceğini daha parlak görüyoruz. Emeği geçen kaymakamımızı, belediye başkanımızı ve bütün kamu personelini tebrik ediyorum"
İlçe ziyaretinde İl Jandarma Komutanı Albay Mehmet Aytekin, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Altundağ, Emniyet Müdür Vekili Cengiz Güler, İl Müftüsü Bekir Gülce, İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Bestami Zabun, İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Mustafa Doğan ve İl Milli Eğitim Müdür Vekili Atilla Yıldız hazır bulundu.
Kaynak: AA