Ak Parti Samsun Milletvekili Kılıç Açıklaması

AK Parti Samsun Milletvekili Akif Çağatay Kılıç, AK Parti'nin 2014'teki yerel seçimlerden başarı ile çıkacağını söyledi.

Kılıç, partisinin il yönetim kurulu üyesi Hakan Karaduman ve İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe ile Samsun merkez ve Kavak ilçesinde çeşitli inceleme ve ziyaretlerde bulundu.
Kılıç, ilk olarak partili gençlerle Samsun Organize Sanayi Bölgesinde kahvaltı programında buluştu. Ardından İl Sağlık Müdürlüğünü ziyaret eden Kılıç, İl Sağlık Müdürü Yusuf Köksal'dan Samsun'da yapılan sağlık hizmetleri ile ilgili bilgi aldı. Kılıç, sağlıkta dönüşüm çerçevesinde kurumun görevlerinde farklılıklar oluştuğunu belirterek, bu değişimle özellikle özel sağlık kuruluşlarının denetim ve kontrollerinin yapılmasının önem arz ettiğini anlattı.
Daha sonra Karayolları Bölge Müdürü Arif Çobanoğlu'nu makamında ziyaret eden Kılıç, çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Milletvekili Kılıç daha sonra Kavak ilçesi Beyköy, Çayırlı, Muhsinli, Seyidali ve İdrisli köylerini sırasıyla ziyaret etti. Kılıç, Büyükşehir Yasasının köyler için bir avantaj olacağını belirterek, şunları kaydetti:
"Köylerimizin daha iyi hizmet alabilmesi, kesintisiz enerji, çöplerin toplanması, çocuklarımız için park alanları yapılması, sağlıklı su kaynakları gibi hizmetlerin gelmesi için Büyükşehir Yasasını önemsiyoruz. Dolayısıyla biz AK Parti hükümeti olarak her zaman halkımızla, onların destek ve önerilerini alarak yolumuza devam ediyoruz. Halkımızın da desteğiyle inanıyorum ki önümüzdeki yerel seçimlerden başarı ile çıkacağız."
Kaynak: AA