Ulupınar, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu İle Görüştü

AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve Sağlık Bakan Yardımcısı Agâh Kafkas ile görüştü.

Ulupınar, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu İle Görüştü

Yapılan ziyarete AK Parti Devrek İlçe Başkanı Serdar Kelebek’te katıldı.

Zonguldak İlimizin sağlık bakımından değerlendirildiği görüşmede, Ulupınar ve Kelebek, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’na ve Sağlık Bakan Yardımcısı Agâh Kafkas’a Devrek Devlet Hastanesinde ki doktor eksiklerini hakkında ki taleplerini ilettiler.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, konu ile ilgili yaptığı açıklama da; “İlçe Başkanım ile birlikte Sağlık Bakanımız Mehmet Müezzinoğlu ve Sağlık Bakan Yardımcısı Agâh Kafkas ile TBMM kulislerinde görüşmelerde bulunduk. Sağlık alanında Zonguldak’ta yapımı devam eden yatırımlar ve eksiklerimiz hakkında kendilerine bilgi aktardık. Devrek Devlet Hastanesinde bulunan 5 branştaki doktor eksiklerimizi Sayın Bakanımız’a ilettik. Ayrıca İlimize yapılması planlanan yeni hastane ile ilgili yapılan çalışmaları konuştuk. En kısa sürede Devrek Devlet Hastanesi'ndeki doktor eksiklerinin giderilmesi için atama yapılacağının bilgisini bizlere aktardılar. Biz de Devrek halkına bu müjdeyi buradan veriyorum” dedi.

Kaynak: İHA