Nasrettin Hoca Turnuvası'nın İlk Vuruşu Başkan Şenol'dan

Gaziemir Belediyesi ve Akşehirliler Dernekler Birliği Federasyonu’nun ortaklaşa düzenlediği 4. Nasrettin Hoca Halı Saha Turnuvası Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol ile temsili Nasrettin Hoca’nın vuruşuyla başladı.

Nasrettin Hoca Turnuvası'nın İlk Vuruşu Başkan Şenol'dan

Gaziemir Belediyesi ile Akşehirliler Dernekler Birliği Federasyonu’nun ortaklaşa düzenledikleri 4. Nasrettin Halı Saha Futbol Turnuvası başladı.

Gaziemir Belediyesi Şehit Ferit Yaşarlar Parkı Halı Saha Tesisleri’nde, Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol ile temsili Nasreddin Hoca’nın ilk vuruşu ile başlayan futbol turnuvasında 20 takım yarışacak. Gençlerin sporla, kültürel faaliyetlerle sosyalleşmesi gerektiğini ifade eden Başkan Şenol, “Belediye olarak düzenlediğimiz kurs ve etkinliklerle her yaştan, her kesimden vatandaşımızın hayatına dokunuyoruz. 4. Nasrettin Hoca Halı Saha Futbol Turnuvası’nın dostluk, barış, kardeşlik içinde geçmesini diliyorum” diye konuştu.

Turnuvada dört grupta mücadele verecek takımlar ise şöyle: 1. Grupta Akşehirliler Federasyonu, On Bir Kasım Derneği, Kozlu Derneği, Arin Spor, Evka 7, 2. Grupta Aktepe Emrez Spor, Ceylan Cam, Meşale Sürücü Kursu, Akıncılar Spor, Kelkitliler Derneği 3. Grupta Yunus Emre Mahallesi, Bulut Mobilya, Çakal Mosi Tekstil, Nursoy Avm, Çağrı Spor, 4. Grupta Yörük Türkmen İş Adamları, Öz Olgun, Beyaz Evler, Gaziemir CHP Gençlik Kolları, Beyaz Evler Gençlik Spor.
Kaynak: İHA