Hizmet İş Sendikası Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

Hizmet İş Sendikası Erzincan Şubesi Genel Kurulu toplantısı yapıldı.

Hizmet İş Sendikası Genel Kurul Toplantısı Yapıldı
Toplantıya Erzincan Belediye Başkanı Yüksel Çakır, Başkan yardımcıları Sami Mollaoğulları ve Halit Mutlu, Hizmet İş Genel Sekreteri Devlet Sert, Genel Teşkilatlandırma Sekreteri Zekeriya Koca, Memur-Sen İl Başkanı Temel Çiçek, Eğitim Bir-Sen Erzincan şube başkanı Nebi Gül, Birlik Haber-Sen Erzincan İl Temsilcisi Mustafa Sevilir, sendika temsilcileri ve üyeleri katıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan Erzincan Belediye Başkanı Yüksel Çakır Erzincan Belediyesi'nin Erzincan'a hizmet için var olan bir kurum olduğunu belirterek"Erzincan Belediyesi olarak şehrin gelişmesi, sorunlarının çözülmesi bilinciyle çalışmalarımızı yürütüyoruz. Tabi ekibimizin, personelimizin haklarını savunmak bizlerin de asli görevlerinden biridir. Hakkaniyet çerçevesinde personelimizin haklarını gözettik, bugüne kadar korumaya çalıştık. Önemli olan arkadaşlarımızla birlikte hep beraber esas sorumluluğumuz olan bu şehre hizmet anlayışıyla çalışmak. Bu konuda ekiplerimizden, personelimizden razıyız. Bundan sonraki süreçte de inşallah bütün ekiplerimiz bir takım ruhuyla büyük bir sorumlulukla görevimizi hep birlikte yerine getireceğiz."dedi.

Tek listeyle gidilen seçimde mevcut Başkan Harun Mutlu yeniden seçildi. Mutlu, yaptığı konuşmada sendika olarak her üyesinin hakkını kutsal sayan bir bakış açısı ile çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.


Kaynak: İHA