Sözlü, Nikah Memuresinin Nikahını Kıydı

Ceyhan Belediye Başkan Hüseyin Sözlü, belediyede görevli nikah memuresi Arzu Duygun’un nikahını kıydı.

Sözlü, Nikah Memuresinin Nikahını Kıydı

Ceyhan Belediyesi Yazı işleri Müdürlüğü personeli Ceyhun Polat ile hayatlarını birleştiren nikah memuresi Arzu Duygun'un (Polat) nikahını kBaşkan Sözlü kıydı.

Ceyhan Belediyesi Meclis Salonu’ndaki nikah merasiminde Başkan Sözlü, yeni evlenen çiftin mesai arkadaşları olmasından dolayı mutlu olduğunu belirterek, “Her iki aileyi de yakinen tanıyorum. Mutlu bir evliliğin temeli burada atılmış oldu, değerli mesai arkadaşlarımız da buna şahitlik ettiler. Ben yeni evlenen arkadaşlarımıza mutluluklar diliyorum. Evlilik ahdinde imza atmış oldukları kalemi de kendilerine hediye ediyorum. Ceyhan Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından hazırlanmış “Çocuk bakımında pratik çözümler” el kitabını damat beye, nikah cüzdanını ise ‘her başarılı erkeğin arkasında başarılı bir hamım var’ diyerek gelin hamına veriyorum” dedi.

Başkan Sözlü, çiçeği burnunda geline ‘Herkesin nikahını kıydın ama kendi nikahını kıyamıyorsun. Bu da bize kısmet oldu’ diye espri yaptı.

Nikah memuresi Arzu Duygun Polat ise, “Bazen hayat böyledir işte. Siz birçok kişinin nikahını kıyarsınız ama kendi nikahınızı kıyamazsanız. Belediye Başkanımız hayatımızın en mutlu gününde nikahımızı kıyarak bizleri mutlu etti. Kendisine çok teşekkür ederiz” diye konuştu.

Kaynak: İHA