Selçuklu Belediye Başkanı Altay Açıklaması

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 2013 yılının Selçuklu Belediyesi açısından başarılı bir yıl olduğunu bildirdi.

Altay, yaptığı yazılı açıklamada, 2014 yılında da aynı azim ve kararlılıkla hizmet edeceklerini belirtti.

Selçuklu'nun gelişmişlik endeksi ve nüfusuyla Konya'nın en büyük ilçesi olduğunu ifade eden Altay, Kongre Merkezi, Kelebekler Vadisi, Selçuklu Kanyon Park gibi hizmetlerin yanı sıra altyapı ile asfaltlama, temizlik, park, bahçe, kültürel-sosyal alanda önemli hizmetler gerçekleştirdiklerini aktardı.
İsmini önemli bir medeniyetten alan Selçuklu'ya hizmet etmekten mutluluk duyduklarını belirten Altay, şunları kaydetti:
"Güleryüzlü, güvenilir ve gayretli belediyecilik anlayışı ile çıktığımız bu yolda 2013 yılını başarılı bir şekilde geçirdik. 2013'te Selçuklu'nun değerine katkı sağladık. Geçtiğimiz yıl Türkiye'nin en temiz ikinci ilçesi seçildik, Selçuklu Kanyon Park Türkiye'nin en uygulanabilir projesi seçildi. SEDEP ile Türkiye'nin en büyük değerler eğitimi projesini uyguladık. Tüm bunları yaparken bütçemizi de artırdık ve borçlanmadık. Kurumsal kapasitemizi, iş görme hızımızı ve kalitemizi artırdık. Hemşehrilerimizden aldığımız emaneti 'Güleryüzlü, güvenilir ve gayretli belediyecilik' anlayışımızla bir araya getirip Selçuklu'da yaşayan hemşehrilerimizin yaşam kalitesini artırdık. Bu çalışmalarda bizlere destek veren herkese teşekkür ediyorum."
Kaynak: AA