Sağlık Bakanı Müezzinoğlu’nun Edirne Ziyareti

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, yeni yılda ambulansların sayısının artacağını söyledi.

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu’nun Edirne Ziyareti

Bakan Müezzinoğlu, 2013 yılının son saatlerinde Edirne’de esnaf ziyareti yaparak halkla bir araya geldi. Bakan Müezzinoğlu, yeni yılda ambulansların sayısının artacağını müjdeleyerek, “Bakan olduğumun ilk haftalarında 486 ambulans dağıtmıştık. Şimdi Ocak ayında 710 ambulans dağıtacağız. 2002 yılında bu ülkenin toplam ambulans sayısı 634’tü. Bakanlığın bir yılı dolmadan dağıttığı ambulans sayısı bin 250 adet oldu. Ambulans helikopterlerimiz var, ambulans jet uçaklarımız var. Şimdide inşallah yüzen gemi hastane projesini de ihaleye çıkarıyoruz” dedi

2013 yılında yaşanan gelişmeleri değerlendiren Müezzinoğlu, 2013 yılında sıkıntılı sürecin Gezi olaylarıyla yaşandığını belirtti.

Bakan Müezzinoğlu, millet adına milletin hukukuna, milletin istikrarına oyun oynayanların, tezgah kuranların bunun bedelini er veya geç ağır bir şekilde ödeyeceğini söyledi.

Bakan Müezzinoğlu, 2014’ün daha anlamlı ve daha başarılı, milli iradenin her geçen gün güçlendiği bir yıl olacağına inandığını dile getirdi.

Ziyaretin ardından bir meyhaneye giren Müezzinoğlu, burada vatandaşlarla sohbet ederek yeni yıllarını kutladı. İçeride sigara içildiğini fark eden Bakan Müezzinoğlu, iş yeri sahibinin “Sadece bir sigaramızı bizden aldınız” demesi üzerine, “Sigara yok” dedi.

Bakan Müezzinoğlu ziyaretlerin ardından Edirne’den ayrıldı.
Kaynak: İHA