Kaçarak Evlenen Çift, Yeni Yılda Ailelerinden Af Diledi

İzmir yeni yıla girmeye tüm coşkusuyla hazırlanırken, kaçarak evlenen ve ailesiyle küs olan yeni evli çift “Hacı baba bizi affet” diyerek ailelerine çağrıda bulundu.

Kaçarak Evlenen Çift, Yeni Yılda Ailelerinden Af Diledi

2013’ü DJ Berna Öztürk ve Teoman’la geride bırakacak olan İzmirliler, tüm coşkusuyla 2014’ü karşılamaya hazırlanıyor. İzmirliler konser alanını doldururken, yeni yıldan beklentilerini dile getirdiler. Bu beklentiler arasında en ilginç olanı ise kaçarak evlenen Uğur-Elif Kökçü çifti oldu. Eşinin babasının evlenmelerini istemediği için kaçarak evlendiklerini belirten Uğur Kökçü, “Hacı babamızla aramızın düzelmesini temenni ediyoruz. Yeni yıl umarım hacı babanın merhametini getirir. Hacı babalar sevenleri ayırmasın. Bir yanlışımız varsa da özür diliyoruz. Ben Elif’i çok seviyorum. İnşallah bizi anlayışla karşılar ve bizi affeder” derken eşi Elif Kökçü ise Konya’daki ailesine selam yollayarak “Hacı baba bizi affet” diye konuştu.

GENÇLER SINAVSIZ YIL DİLEDİ
Yeni yılı karşılamak için İzmir Cumhuriyet Meydanı’nı dolduran vatandaşlar ise yeni yıl dileklerini ilettiler. Işıklı şapkalarla 2014’e gönüllerinde eğlenerek girmeyi uman vatandaşlar “Teoman’ı dinlemek için geldik. Yeni yılda sağlık, mutluluk, para diliyoruz. Amacımız eğlenmek, üzülmek için vakit yok hayat çok kısa. Çok eğleneceğimize eminiz” dediler. Öğrencilerin temennisi ise daha sınava girecekleri bir yıl geçirmek oldu.
Kaynak: İHA