Bel Ağrısı İçin Erbil’den Diyarbakır’a Geldi

Irak'ın kuzeyinde bulunan Erbil kentinde yaşayan Rasho Sadradan Rahman, bel ağrısı tedavisi için Diyarbakır’a gelerek, terapist Muhsin Duran’ın uyguladığı manuel terapiyle sağlığına kavuştu.

Bel Ağrısı İçin Erbil’den Diyarbakır’a Geldi

Erbil kentinde bir firmada genel müdür yardımcılığı yapan Rasho Sadradan Rahman, uzun süreden beri bel ve boyun fıtığı hastalığıyla yaşadı. Tedavi olmak için bir çok yere başvuran Rahman, hiç birinde çözüm bulamadı. Daha sonra, Diyarbakır’da yaşayan aynı zamanda Bitlis Eren Üniversitesi’nde öğretim görevsi olan terapist Muhsin Duran’ı manuel terapiyle hastaları iyileştirdiğini duyan Rahman bunun üzerine Erbil'den tedavi için Diyarbakır’a geldi. Terapist Duran’a yaşadığı hastalığı anlatan Rahman, manuel terapiye alındı. Yaklaşık yarım saatlik terapiyle sağlığına kavuşan Rahman, yaşadıklarını bir sihir olarak değerlendirdi. Tedavi edildikten sonra bel ve boyun fıtığıyla ilgili hiçbir eser kalmadığını anlatan Rahman, tedavi öncesinde psikolojisinin bozuk olduğunu ve iyileşemeyeceğine inandığını anlatarak, Duran’ın yaptığı terapiden sonra yeniden hayat bulduğunu söyledi.

Heyecanlı bir şekilde Erbil’e döneceğini aktaran Rahman, Duran’a teşekkürlerini illeti.

Terapist Muhsin Duran, yurtiçi ve yurt dışından çok sayıda hastanın kendisine geldiğini ifade ederek, manuel terapinin hiçbir riski olmadığını anlattı. Bel ve boyun fıtığının yanı sıra migren hastalığı için manuel terapi yaptığını dile getiren Duran, insanları ameliyattan kurtardığını söyledi.

Kaynak: İHA