Başbakan Erdoğan'ın Manisa Ziyareti

AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, hafta sonu Manisa ve ilçelerine gerçekleştirdiği ziyaretlere ilişkin "Manisalılar 7'den 70'e Başbakanımıza sahip çıktılar" dedi.

Baybatur, parti binasında ilçe başkanlarının da katılımıyla düzenlediği basın toplantısında, Başbakan Erdoğan'ın, geçen hafta sonu Manisa ve ilçelerinde katıldığı programları değerlendirdi.
Yapılan mitinglere yoğun katılımın memnuniyet verici olduğunu ifade eden Baybatur, şunları kaydetti:
"Manisa bugüne kadar görülmemiş coşku ve heyecan içinde Başbakanımızı bağrına basmıştır. Manisalılar, 7'den 70'e Başbakanımıza sahip çıktılar. Binlerce insan, sokakları, caddeleri doldurdu. Manisa'da değişik noktalarda toplantılar ve açılışlar düzenledik. Cumhuriyet Meydanı'ndaki mitingde Manisa siyaset tarihinde görülmemiş bir ilgiye şahitlik ettik. Emniyetten aldığımız bilgilere göre toplu açılış törenine 63 bin Manisalı hemşehrimiz katılmıştır. Binlerce vatandaşımız da yoğunluktan dolayı meydana girememiş evlerinde, televizyonlarından izlemek zorunda kalmıştır. Turgutlu'da da binlerce hemşerimiz Başbakanımızı bağrına basmıştır. Akhisar Şehir Meydanı'nda binlerce Akhisarlı Başbakanımızı ağırladı ve bağrına bastı. Demirci'de de durum bundan farklı değildi. Bırakın başbakanları, muhalefet parti milletvekillerinin uğramadığı Demirci'ye, spontane şekilde, gelen talepten dolayı, Başbakanımızın 'gidelim birlikte olalım' demesiyle Demirci tarihinde görülmeyecek en az 20 bin insanın karşıladığı muhteşem bir miting gerçekleştirdik. Demirci'den hemen sonra Salihli'de yapılan kamu yatırımlarının açılışlılarını gerçekleştirdik. Salihli'de iğne atsan yere düşmeyecek bir kalabalık vardı. Başbakan Manisa'ya yaptığı ziyaretler ile Manisa'ya gösterdiği ilgi ve alakayı ortaya koymuştur."
- "778 milyon liralık yatırımın açılışı yapıldı"
Bu ziyaret programında Manisa'da toplamda 778 milyon lira tutarında yatırımın açılışının yapıldığını bildiren Baybatur, AK Parti hükümetinin son 10 yılda Manisa il genelinde yaptığı toplam yatırım rakamının ise 8 milyar lira olduğunu sözlerine ekledi.
Kaynak: AA