Belediye İş Sendikasından Selim Sadak’a Plaket

İş Yönetim Kurulu ve üyeleri, işçilere verdiği destekten dolayı Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak’a plaket verdi.

Belediye İş Sendikasından Selim Sadak’a Plaket

Belediye-İş Siirt Şube Başkanı Halit Akınay başkanlığında yönetim kurulu ve üyelerden oluşan heyet, Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak’ı makamında ziyaret etti. Akınay burada yaptığı açıklama, "Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak’ın göreve geldiği günden beri, emekçilerin mücadelesine destek verdi. ‘Emek yüce değerdir’ anlayışıyla bize olan yaklaşımlarından, toplumla ve örgütümüzle yönelik samimi duruşundan dolayı Belediye-İş Sendikası ve belediye çalışanları olarak Sayın Sadak’a teşekkür ediyoruz. Düşüncesinden, siyasi görüşünden, siyasi partisine kadar toplumda hiçbir kesimimiz ayrıştırılmadı. Bu bizim için çok anlamlıdır. Bunları her zaman her yerde ve her ortamda dile getirmeye devam edeceğiz" dedi.

Ziyaretin kendisini çok duygulandırdığını belirten Siirt Belediye Başkanı Sadak ise "Siirt Belediye Başkanlığı Adaylığı için ismi açıklanan Tuncer Bakırhan, çok tecrübeli ve deneyimli bir arkadaşımızdır. İyi ve güçlü bir politikacıdır. Onunla birlikte Siirt’i daha güzel yerlere taşıyacağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu.

Akınay daha sonra Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak'a üzerinde 'Döneminiz boyunca emeğe yaklaşımınızdan dolayı size teşekkür ederiz' yazılı plaketi verdi.

Ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.
Kaynak: İHA