Ak Partili Nazım Aydın Çok Kararlı

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Kemalpaşa Belediye Başkan aday adayı Nazım Aydın, ilçedeki temaslarına hız kesmeden devam ediyor.

Ak Partili Nazım Aydın Çok Kararlı
Aydın, önceki gün de ilçede esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşlarla bir araya geldi, Kemalpaşa’nın çehresini değiştirecek projelerini anlattı. İş ve sosyal hayatında kendisini önemli bir noktaya getiren Kemalpaşa’ya vefa borcunu ödemek istediğini söyleyen Nazım Aydın, “Kemalpaşa’da AK Belediyecilik öncülüğünde hizmet seferberliği başlatacağız. Kemalpaşa’nın artık kaybedecek vakti yok. Şimdi hizmet zamanı” dedi.


BİRLİKTE YÖNETİM
Kemalpaşa’yı karış karış gezerek ilçe sakinlerinin beklentilerini, sorunlarını ve taleplerini yerinde gözlemleyen Yüksek İnşaat Mühendisi Nazım Aydın, yönetime geldiklerinde belediyeyi halkın ayağına getirme sözü verdi. Şeffaf ve birlikte yönetim anlayışıyla Kemalpaşalıların ilçe yönetimine direkt olarak katılacağını müjdeleyen Aydın, “Bizim dönemimizde Kemalpaşalılar belediye başkanına ulaşma konusunda hiçbir sıkıntı yaşamayacaklar. Söyleyecek sözü olan herkes belediye binasına gelip sözünü söyleyebilecek. Ortak akıl, birlikte yönetim ilkemizle Kemalpaşa’da yeni bir çağ başlatacağız. Öncelikleri arasına Kemalpaşa’yı koyan bir tutum sergileyeceğiz. Çözüm odaklı yönetimimizle Kemalpaşa’nın sorunlarını bir bir çözecek, kayıp yıllarını telafi edeceğiz” dedi.

ŞİMDİ HİZMET ZAMANI
Kemalpaşa’nın adına yakışır şekilde yönetileceğini vurgulayan Aydın, “İlçe büyüdü ama gelişme kaydedemedi. Yıllardır adeta kangrene dönüşmüş Kemalpaşa’nın sorunları bir türlü aşılamadı. Maalesef Kemalpaşa yerinde saydı. Yılları heba oldu. İşte biz bu kayıp yılların telafisini sağlamak adına yönetime talibiz. Bu iş profesyonel ellerce yönetilmeli. Kemalpaşa’nın gelişimi için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Kemalpaşa’da yeni bir sayfa açılacak. Artık yerinde sayan yönetimlerin yerine, koşan ve üreten bir yönetim anlayışı Kemalpaşa’da egemen olacak. Kemalpaşa adına yakışır bir şekilde yönetilecek” dedi.

Kemalpaşa’nın makûs kaderini yeniden tayin edeceğiz diyen Aydın, “Kemalpaşa için en uygun projelerle yola çıktık. Göreve gelmemizle birlikte en kısa sürede Kemalpaşa’yı kalkındıracağız. Kentsel dönüşüm, yeni şehir planı, dernek ve STK merkezleri, yaşlı bakım evleri, ziraat destek merkezi, zirai sulama, parklar ve yeşil alanlar, spor, belediye beyaz masa, sanayi iyileştirme projeleri ile Kemalpaşa'nın çehresini değiştireceğiz” diye konuştu.

Kaynak: İHA