Hepar Genel Başkanı Pamukoğlu'ndan Yolsuzluk Operasyonu Yorumu

HEPAR Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, Selçuk'ta İstanbul'daki yolsuzluk operasyonunu değerlendirdi.

Hepar Genel Başkanı Pamukoğlu'ndan Yolsuzluk Operasyonu Yorumu

Kubilay'ın 83. ölüm yıl dönümü kapsamında İzmir'e gelen ve buradaki programının ardından partisinin Selçuk İlçe Teşkilatını ziyaret eden HEPAR Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, burada partilileriyle sohbet etti. Daha sonra Selçuk Ticaret Odasını ziyaret eden Pamukoğlu, burada Oda yöneticilerinden çalışmaları hakkında bilgi aldı. Basın mensuplarının yolsuzluk ve rüşvet operasyonu hakkındaki sorularını da yanıtlayan Pamukoğlu, bu olayın bir dalgalanma olduğunu, asıl büyük dalganın arkada olduğunu söyledi.

Bundan tam 5 yıl önce bu olayların yaşanacağını söylediğini, bununla birlikte partisinin sloganını "Yalan yok, hırsızlık yok, ekmek var, huzur var" ayrıca "Kaçmayın, mücadele edin, kaçarak özgür olunmaz" olarak belirlediklerini ifade eden Pamukoğlu, "Bu kadar yığılan bir şeye ne kılıf bulabilirler, ne de üstünü örtebilirler. Bu durum onlar için şok bir durum. Bu kadar yolsuzluğun sonunda olacağı bu. Bir de particilikten bahsediyorlar. Bizim particiliğimiz şudur. Mücadele alanın siyasi, bu siyasi alanının örgütün adı partidir" dedi.

HEPAR Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, yaptığı ziyaretlerin ardından Selçuklulara "Türkiye'de siyaset" adlı konferans verdi. Selçuk Belediyesi Efes Tiyatro Salonunda düzenlenen konferansa bazı siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, partililer ve çok sayıda Selçuk halkı katıldı.

Türkiye'nin içinde bulunduğu siyasi konularını açık bir dille ifade eden Pamukoğlu, ayrıca salonda bulunan vatandaşların da sorularını da yanıtladı.
Kaynak: İHA