Başkan Doğan'ın Dernek Ziyaretleri Sürüyor

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Kocaeli Şubesi’ni ziyaret etti.

Başkan Doğan'ın Dernek Ziyaretleri Sürüyor
Yenişehir mahallesinde bulunan dernek binasında gerçekleşen ziyarette Başkan Doğan’a İzmit Belediye Meclis Üyesi İbrahim Elgin eşlik etti.
Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Engin Nazır ve yönetim kurulu üyeleriyle bir süre sohbet Başkan Doğan İzmit'te çok sayıda Balkan kökenli vatandaşın bulunduğunu ve derneklerin bu kültürlerin yaşatılmasında önemli rol oynadığını söyleyerek, "Derneğimizi ziyaret etmeye geldiğimizde sanki kendi evimmiş gibi hissediyorum. Derneklerimizle samimi ve güçlü bir iletişimimiz var. Hemşehri derneklerini çok önemsiyorum. Kültürel değerlerimizi yaşatıyor, dayanışmayı sağlıyorlar” dedi.

İzmit Belediyesi ve İzmit Belediye Başkanı olarak siyasi bir kimlik taşımadığını ve herkesin belediye başkanı olduğuna vurgu yapan Başkan Doğan, “ Herkesin belediyesi, herkesin belediye başkanıyız. Şimdiye kadar yaptığımız çalışmalarla bunu hissettiniz. Batı Trakya Türkleri ile yaptığımız çalışmalarda güzel bir birlikteliğimiz oldu, olmaya devam edecek. İşimiz hizmet etmek halkımızın menfaatine ülkemizin menfaatine olan işlere destek vermek bu görevlerdeyiz. Onun için Memleket Havaları projemiz kapsamında Rumeli ve Balkan gecemizi düzenliyoruz, Batı Trakya'ya gezdik ve gerçekten çok güzel yerler. İnsanlarının sıcaklığı ve samimiyetini unutmak mümkün değil. Kalbimizin yarısı burada atıyorsa diğer yarısı da orada atıyor” diye konuştu
Oldukça sıcak ve samimi bir havada geçen ziyarette konuşan Batı Trakya Türkleri Başkanı Engin Nazır, ‘’Başkanımız Doğan’ın derneğimize yapmış olduğu katkıları ve destekleri biliyoruz. Gençlik Kampı, Lozan ve Batı Trakya Paneli, Türkiye’de ve Avrupa’da tek olan Milli Kimlik ve Direniş Anıtı gibi projeler ile Başkan Doğan’ın desteğini hissettik. Kendisine minnettarız” dedi.

Kaynak: İHA