Başkan Karabalık, Uzunçiftlik Kamyoncular Kooperatifini Ziyaret Etti

Uzunçiftlik Kamyoncular Kooperatifine konuk olan Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, kamyonculardan destek istedi.

Başkan Karabalık, Uzunçiftlik Kamyoncular Kooperatifini Ziyaret Etti

SS 87 nolu Uzunçiftlik Kasalı Damperli Kamyon ve Tırcılar Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’ni ziyaret eden Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, kamyoncu esnafı ile sohbet etti. Bir araya geldiği taşıyıcı esnaftan destek isteyen Başkan Şükrü Karabalık, ilçenin her geçen gün kabuk değiştirdiğini belirterek Derbent’ten Köseköy’e ilçenin her bir köşesinde hizmet götürmek için çaba gösterdiklerini kaydetti.

Aydın Merttürk’ün başkanlığını yaptığı Uzunçiftlikli Kamyoncular başkanın ziyaretinden memnunluk duyduklarını belirttiler. Kooperatif Başkanı Merttürk, “İlettiğimiz sıkıntıların çözümü konusunda sergilediğiniz gayreti takdirle karşılıyoruz. Bizlerin sıkıntılarını ikiletmeden çözdünüz. Ben ve arkadaşlarım bu konuda sergilediğiniz performanstan çok etkilendik. Kooperatifin çevre düzenlemelerinin yapılması konusunda verdiğiniz katkılar için kamyoncu esnafı adına sizlere teşekkür ederiz” dedi.

Başkan Karabalık, yaptıkları çalışmaları Kartepe için yaptıklarını hatırlatarak, “Esnafımızın ve halkımızın mutluluğu için çalışıyoruz. Sizlerin mutluluğu bizlerin mutluluğudur. Gerek Büyükşehir Belediyesi gerekse Kartepe Belediyesi ilçenin kalkınması için el ele vererek çalışmalarını aralıksız devam ettirmektedir. İçinde bulunduğumuz süreçte bugüne kadar bizden esirgemediğiniz desteğin devamını beklemekteyim” dedi.

Kaynak: İHA