Atlasjet'ten Kayso'ya Ziyaret

Atlasjet Havacılık AŞ Kayseri Satış ve Pazarlama Müdürü Mustafa Eren, Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak'ı ziyaret etti.

Boydak, ziyarette yaptığı konuşmada, Atlasjet'in Kayseri seferlerini yaklaşık bir yıldır aralıksız devam ettirdiğini belirtti.

Atlasjet'e hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Boydak, ''Kayserili hemşerilerimize hem rekabet oluşturdular, hem de alternatif bir hizmet sunmuş oldular. Dakikliği ile de hoşumuza giden bir yönetim anlayışı var. İstanbul uçuşlarının yanı sıra bölgemize Nevşehir'e kadar bedelsiz transfer hizmetleri veriyorlar. Tüm bu hizmetler için kendilerine teşekkür ediyoruz'' dedi.

Şehirlerin ya da bölgelerin gelişmişliğinin bir göstergesinin de uçuş sayısının fazlalığı ile alakalı olduğunu ifade eden Boydak, Kayseri'de son yıllarda bu konuda önemli gelişmeler yaşandığını, Kayserililerin Atatürk Havalimanı alternatifini sunan Atlasjet Hava Yollarına ilgi göstereceklerine inandıklarını söyledi.

Mustafa Eren ise desteklerinden dolayı KAYSO'ya teşekkür ederek, ''Bölge insanına hizmet verme imkanı bulduğumuz için kendimizi şanslı hissediyoruz. Bu teveccühe layık olmaya çalışacağız. Gerek turizm gerekse sağlık alanında Kayseri önemli bir potansiyele sahip. Verdiğimiz hizmet ve fiyatlar ile herkesin kesesine ve gönlüne hitap etmeye çalışacağız'' diye konuştu.

Kaynak: AA