Söke Ticaret Odası’nın Yeni Başkanı Reşat Anya; 'Kaldığımız Yerden Devam Edeceğiz”

Söke Ticaret Odası yeni yönetimi tanıtım ve sohbet toplantısı gerçekleştirdi.

Söke Ticaret Odası’nın Yeni Başkanı Reşat Anya; 'Kaldığımız Yerden Devam Edeceğiz”

2014 yerel seçimlerinde aday olabilmek için Söke Ticaret Odası’nda yaşanan istifaların ardından Reşat Anya’nın başkanlığında belirlenen yeni yönetim kurulunu tanıtmak üzere kahvaltılı basın toplantısı yapıldı. Ardıç Restaurant’ta gerçekleşen toplantıda Ticaret Odası Yönetim Kurulu Reşat Anya, Murat Asrav, Ali Acar, Ali Baş, Kasım Üzüm, İsmail Sayar, Haydar Akkaya’dan oluşan yönetim kurulu üyeleri, Meclis Başkanı Behlül Er ve Meclis Üyeleri bulundu.
Söke Ticaret Odası’nda yaşanan süreci bir takımda oyuncuların yer değiştirmesi olarak gördüklerini belirten Yönetim Kurulu Başkanı Reşat Anya; “İstifa eden arkadaşlarımız mecliste çalışmalarına ve bize destek olmaya devam edecekler. Odamızın programında olan çalışma ve projeleri yürütmeye kaldığı yerden devam edeceğiz” dedi.

“GİYSİ KAMPANYASI’NA ÇAĞRI”
Ekim ayı içinde Söke Ticaret Odası tarafından başlatılan Giysi Bank kampanyasına halkın ilgisinin yeterli olmadığını belirten Reşat Anya; “Düzenlenen giyiş kampanyasına üyelerimiz ve mağazalar ilgi gösterdi. Ancak halktan yeterli ilgiyi göremedik. Halımızın bu kampanyaya duyarlı olmalarını istiyoruz. Önümüzdeki haftadan itibaren talepleri alarak, ihtiyaç sahibi vatandaşlara giysilerin dağıtımına başlamayı planlıyoruz” dedi.

Kaynak: İHA