Dondurucu Soğukta Polislere Hırsız Eziyeti

Aydın’da dün gece dondurucu soğukta polisler hırsız eziyeti yaşadı.

Dondurucu Soğukta Polislere Hırsız Eziyeti
Çaldıkları iki adet motosikleti polislerle karşılaşınca bırakıp kaçan ve kovalamaca sonunda yakalanan hırsızlık şüphelisi polis merkezinde sıcacık ortamda işlemlerin yapılması için beklerken, polisler ise sokak ortasında kalan çalıntı motosikletler başından uzun süre ayrılamadı.
Gece devriye gezen polis ekipleri, Köprülü Mahallesi Çankaya Caddesi üzerinde birbirine kilitlenmiş iki adet motosikleti götüren şüpheli iki kişi ile karşılaşınca şahıslara kimlik sormak istedi. Polisin dur ihtarına uymayarak kaçan iki kişi diğer ekipler tarafından Hasanefendi ve Ramazanpaşa mahallesinde yakalandı.

“SAHİPLERİNİN CEZASI DAHA BÜYÜK”
Polis uzun kovalamaca sonucu hırsızlık zanlılarını yakaladı ama motosikletlerin sahibi bir türlü bulunmadı. Her ikisi de tescilsiz olduğu için motosikletlerin sahipleri, hırsızdan daha fazla ceza alacaklarını bildiği için bir türlü ortaya çıkmazken, polis ekipleri dondurucu soğukta uzun süre motosikletlerin başında bekleyip resmi prosedürleri tamamlamaya çalıştı. Hırsızların suçlarını kabullenmediği ve sahiplerinin de tescilsiz olduğu için hırsızlardan daha fazla ceza alacaklarını bildikleri için ortaya çıkmadığı olayda olan polislere oldu ve polisler dondurucu soğukta saatlerce motosikletlerin başında beklemek zorunda kaldı.
Kaynak: İHA