İşkur Nazilli’de 17 Hükümlüyü Meslek Sahibi Yaptı

Aydın Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, Denetimli Serbestlik kapsamında hükümlülere destek vermeye devam ediyor.


Nazilli Hizmet Merkezi Müdürlüğü ve Denetimli Serbestlik ve Yardım Merkezi Şube Müdürlüğü işbirliğinde eski hükümlülere ve mahkemelerce hakkında denetimli serbestlik hükmü verilen 17 kişiye yönelik Doğal Gaz Tesisatçılığı kursu düzenlendi.

Sıkça denetlemesi yapılan bu kursun 9 Aralık tarihindeki denetlemesi Aydın Çalışma ve İş Kurumu il Müdürü Rahmi Terzi tarafından yapıldı. Ayrıca Denetimli Serbestlik ve Yardım Merkezi Şube Müdürü Fatih Serdar Şayan ve Nazilli Hizmet Merkezi Şube Müdürü Şahin Altınkurt da denetimde bulundu.

Kursiyerlere ellerindeki bu fırsatı iyi değerlendirmelerinin gelecekleri için önemine dikkat çeken Aydın Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Rahmi Terzi, “Bireyin çalışmasına, toplum içinde aktif ve sosyal olmasına yardımcı olmak için düzenlediğimiz bu kurs ile dezavantajlı gruplardan olan hükümlü vatandaşlarımızın kendilerine güvenlerinin gelmesi ve iş gücüne daha hızlı katılmaları amaçlıyoruz. Fakat kursiyerlerin geleceklerini yönlendirmeleri kendi ellerinde bulunuyor” dedi.

Belirtilen amaçlar doğrultusunda Nazilli Denetimli Serbestlik Binasında eğitime devam eden kurs 18 Kasım tarihinde başlamış olup, 8 Nisan 2014 tarihinde bitmesi planlanıyor.
Kaynak: İHA