8 Aralık Ehliyet Sınavı Soruları ne zaman açıklanacak?

8 Aralık Ehliyet Sınavı Soruları ne zaman açıklanacak? sorusu sınava girenler tarafından sıkça soruluyor. 8 Aralık Ehliyet Sınavı Soruları ve Cevapları açıklandı mı? Sorusu da yine sınava girenler tarafından dile getiriliyor.

8 Aralık Ehliyet Sınavı Soruları ne zaman açıklanacak?
8 Aralık 2013 ehliyet sınavına giren sürücü adayları 12 araç tekniği, 32 trafik ve son olarak 16′da ilk yardım sorusu olmak üzere toplam 60 soruyu cevaplamaları ve teorik sınavda başarılı sayılmaları için tüm soruların değerlendirilmesi ile 100 puan üzerinden 70 Puan ve üzeri almaları gerekmektedir.

Yeni Müfredata Göre Ehliyet Sınav Soruları ve Cevap Anahtarı için

8 Aralık 2013 Ehliyet Sınav Soruları MEB tarafından tahmini olarak 10 Aralık ve 11 Aralık 2013 günlerinde açıklanacak ve burada olacaktır.

Ehliyet soruları 08.12.2013, 8 Aralık 2013 ehliyet soruları indir yükle MEB, ehliyet sınav soruları ne zaman yayınlanacak açıklanacak salı günü açıklanacak.

Bilindiği üzere Milli Eğitim Bakanlığı ehliyet sınav soruları ve soruların cevaplarını sınav gününün üzerinden iki gün geçtikten sonra basın kanalıyla açıklamaktadır. Daha önceki ehliyet sınavlarında süreç bu şekilde gerçekleşmiştir. Bu sınavda da aynı süreç izlenirse 8 Aralık 2013 ehliyet sınavına giren sürücü adayları 10 Aralık tarihinde cevaplara ulaşabileceklerdir.