Çocuğunun Arabasıyla Hırsızlık Yapan Kadın Tutuklandı

Konya’da bir marketten çocuğunun arabasını kullanarak hırsızlık yapan kadın tutuklandı.

Çocuğunun Arabasıyla Hırsızlık Yapan Kadın Tutuklandı
Aynı kadınla birlikte yakalanan 2 şüpheli ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldı.

Olay,merkez Selçuklu ilçesi Akıncılar Mahallesinde bulunan bir markette meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, müşteri gibi markete gelen şüpheli P.M. (43), Y.U. (38) ve K.K. (15) iş yerinde gezmeye başladı.

Şüphelilerden P.M. montu bebek arabasına koyarak diğer tarafta bulunan arkadaşlarının yanına gitti. P.M. diğer arkadaşlarıyla birlikte kuruyemiş, çikolata ve gıda malzemesi çalıp yine bebek arabasına koyduktan sonra alış veriş yapmadan çıktı. Hırsızlık olayını fark eden market çalışanları durumu polise bildirdi. Polis, güvenlik kameralarını incelediğinde şüphelilerin hırsızlıktan çok sayıda kayıtları olan P.M., Y.U. ve K.K. olduğunu belirledi

Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri kimlikleri belirlenen şüphelileri merkez Karatay ilçesinde yakaladı. Yakalanan 3 şüpheliden K.K. yaşının küçük olması nedeniyle savcılık tarafından, Y.U. ise mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Çocuğunun arabasıyla hırsızlık yapan şüpheli P.M. ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA