Taraklı Belediye Başkanı Özkaraman Belediye Olarak Yatırımcının Yanında Olduklarını Söyledi

Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman Paşalar Konakları Termal Otel ve Devremülk Tesisleri A.

Taraklı Belediye Başkanı Özkaraman Belediye Olarak Yatırımcının Yanında Olduklarını Söyledi
Ş yönetimi ile kahvaltıda bir araya geldi.
Geçtiğimiz günlerde Hacıyakup Köyünde inşaatı devam eden Paşalar Konakları Termal Otel ve Devremülk Tesisleri inşaatı beraberinde Belediye Meclisi üyeleri ile gezen
Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman önceki gün iade-i ziyarette tesis yöneticileri ile kahvaltıda bir araya geldi.

Paşalar Konakları Termal Otel ve Devremülk Tesisleri A.Ş. yönetim kurulu Başkanı Ahmet Varnalıoğlu, Sakarya Bilge Yapı Denetim Firması aynı zamanda Paşalar Konaklarının Yapı Denetim Genel Müdürü Hamdi Kılıçarslan, Av. Ali Rıza Acartürk ile müteahhit Halil Ekşioğlu’nunda katıldığı kahvaltıda konuşan, Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman Paşalar Konakları Termal Otel ve Devremülk tesislerinin Taraklı’nın kalkınmasında ve tanıtımında büyük katkı sağlayacağını, bundan da memnuniyet duyacaklarını belirtti.

Özkaraman, “Taraklı’nın kalkınması için çalışıyoruz. Zaman mevhumu gözetmeksizin her zaman yatırımcının yanında olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Paşalar Konakları Termal Otel ve Devremülk Tesisleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Varnalıoğlu’da, "Tesislerimizde inşaat çalışmalarımız hızla devam etmektedir. Bölgenin kalkınması için çalışıyoruz. Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman’a ilgilerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA