Karatay Belediyesi'nin Projeleri Açılışa Hazır

Karatay Belediyesi tarafından bu yıl temeli atılan ve düzenleme çalışmaları yapılan birçok projenin, en kısa zamanda hizmete açılacağı belirtildi.


Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, yapılan hizmetlerden biri olan Akabe Ticaret Merkezi'nin yaklaşık 1 milyon 600 bin liraya mal olacağını, yapımı devam eden iş merkezinin Akabe Mahallesinde ticaret merkezi ihtiyacını gidereceğini söyledi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile imzalanan protokol neticesinde 2 milyon liraya mal olacak Sokak Çocukları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Sevgi Evlerinin inşaatının da devam ettiğini belirten Hançerli, Gaziosmanpaşa Mahallesinde yapımı tamamlanan 12 bin metrekarelik parkın da açılışa hazır olduğunu ifade etti.

Yine yapımı devam eden Muhsin Yazıcıoğlu Parkı'nda çimlendirme ve ağaçlandırma çalışmalarının sürdürüldüğünü aktaran Hançerli, "Açılışı da en kısa zamanda yapılacak. 2013 yılının en büyük yatırımlarından olan ve 20 milyon liraya mal olan Celalettin Karatay Kongre ve Gençlik Merkezi ile ikinci Kapalı Yüzme Havuzunun yapımı tamamlandı. Açılışı ise aralık ayı içerisinde Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından gerçekleştirilecek. Gerçekleşen yatırımların proje çalışmaları, belediye personeli tarafından hazırlanarak hayata geçti. Hizmetlerin Karatay'a ve Konya'ya hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Kaynak: AA